Adwin Kanters

ADR gevaarlijke stoffen

Snel een offerte?

Direct een prijs 24 uur per dag

ADR gevaarlijke stoffen

 

Adwin Kanters Sneltransport is gespecialiseerd in het vervoeren van gevaarlijke stoffen.

De voorwaarden waar een vervoerder aan moeten voldoen is vastgelegd in de vorm van de zogeheten ADR richtlijnen. Het vormt de garantie dat een transport zo veilig mogelijk verloopt.

De medewerkers van Adwin Kanters voldoen aan de strengste eisen als het gaat om kennen van de regels en het naleven hiervan. Bovendien volgen al onze medewerkers periodieke trainingen.

Bij het vervoer van gevaarlijke stoffen staat altijd de veiligheid centraal, de veiligheid van mens, dier en milieu in de meeste ruime zin van het woord.

Adwin Kanters Sneltransport is uw partner als het gaat om het ordentelijk vervoeren van gevaarlijke stoffen. Het is tevens uw waarborg dat het gehele transport strikt volgens de ADR richtlijnen zal verlopen. 

Scherpe tarieven

Aan prijsvechten doen we niet mee. Wij zijn een koerier zoals een koerier hoort te zijn, gecertificeerd en alles in orde voor een goed en betrouwbaar transport. Dit geldt voor de wagens waar wij mee rijden maar ook voor alle administratieve en logistieke afhandelingen.

Wij hanteren een eerlijk maar scherp tarief. Onze vriendelijke tarieven zijn te danken aan onze zeer efficiënte wijze van werken waarbij wij de overheadkosten tot een minimum beperken.

Wij zijn 24/7 beschikbaar en vervoeren met passie voor het vak; daar stonden we altijd voor en daar staan we nu nog steeds voor. Consequent zijn in alles wat we doen heeft ons gebracht waar we nu zijn.

Heeft u een spoedzending en zoekt u transportbedrijf of koerier bel of mail ons dan. 

Altijd bereikbaar voor onze klanten

 

Binnen de snelst mogelijke tijd staan wij bij u voor de deur, ongeacht dag of tijdstip.

24/7 voor u beschikbaar
Vervoer t/m 25 ton
Levering gegarandeerd op de afgesproken tijden
Snel, veilig en flexibel

Uw opdracht is bij ons in goede handen en u bent verzekerd van een tijdige en snelle verzending.

Offerte aanvragen

 

Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan voor één van onze services.

U ontvangt van onze planning per e-mail een op maat gemaakte offerte voor uw zending. Makkelijker kan niet!