Adwin Kanters

Geconditioneerd Transport

Snel een offerte?

Direct een prijs 24 uur per dag

Geconditioneerd Transport

 

Voor geconditioneerd transport is Adwin Kanters Sneltransport het aangewezen bedrijf bij uitstek. Het is een specialisme waarin veel wordt verwacht van de vervoerder en dat is maar goed ook.

Bij een geconditioneerd transport is het van groot belang dat alles volgens een strakke planning verloopt. Werkelijk niets mag aan het toeval worden overgelaten. De producten die vervoerd worden zijn immers uiterst kwetsbaar.

Het kan hierbij gaan om het vervoeren van medicijnen, fruit, vleesproducten, vis, bloemen etc. Al deze producten moeten op de juiste temperatuur worden vervoerd.

Een sterke basis

 

Adwin Kanters Sneltransport doet haar naam eer aan. Snelheid, dat is waar het om draait. Maar dan wel snelheid met behoud van kwaliteit. En die kwaliteit bewaken wij voortdurend.

Wij vervoeren producten in allerlei soorten en maten. Rangen en standen kennen wij bij Kanters immers niet. Zowel kleine klanten als grote opdrachtgevers zijn welkom.

Onze chauffeurs zijn zeer ervaren als het gaat om geconditioneerd vervoer. Zijn kennen de regels en gaan met zorg en respect om met uw kostbare en veelal kwetsbare producten.

De klant moet kunnen vertrouwen op een sterke basis. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer opdrachtgevers de overstap maken naar Adwin Kanters Sneltransport. Een gegeven waar we trots op zijn, elke dag weer.

Scherpe tarieven

Aan prijsvechten doen we niet mee. Wij zijn een koerier zoals een koerier hoort te zijn, gecertificeerd en alles in orde voor een goed en betrouwbaar transport. Dit geldt voor de wagens waar wij mee rijden maar ook voor alle administratieve en logistieke afhandelingen.

Wij hanteren een eerlijk maar scherp tarief. Onze vriendelijke tarieven zijn te danken aan onze zeer efficiënte wijze van werken waarbij wij de overheadkosten tot een minimum beperken.

Wij zijn 24/7 beschikbaar en vervoeren met passie voor het vak; daar stonden we altijd voor en daar staan we nu nog steeds voor. Consequent zijn in alles wat we doen heeft ons gebracht waar we nu zijn.

Heeft u een spoedzending en zoekt u transportbedrijf of koerier bel of mail ons dan. 

Altijd bereikbaar voor onze klanten

 

Binnen de snelst mogelijke tijd staan wij bij u voor de deur, ongeacht dag of tijdstip.

24/7 voor u beschikbaar
Vervoer t/m 25 ton
Levering gegarandeerd op de afgesproken tijden
Snel, veilig en flexibel

Uw opdracht is bij ons in goede handen en u bent verzekerd van een tijdige en snelle verzending.

Offerte aanvragen

 

Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan voor één van onze services.

U ontvangt van onze planning per e-mail een op maat gemaakte offerte voor uw zending. Makkelijker kan niet!