Adwin Kanters

Nationaal en Internationaal Transport

Snel een offerte?

Direct een prijs 24 uur per dag

Nationaal en Internationaal Transport

Adwin Kanters Sneltransport is een zeer ervaren bedrijf als het gaat om Nationaal en Internationaal transport.

Ons zeer modern wagenpark en onze logistiek vormen de basis voor een betrouwbaar en gestroomlijnd vervoer. Al onze wagens worden zeer goed onderhouden en voldoen aan de strengste milieu eisen. Onze medewerkers zijn zeer ervaren binnen het vak en bovendien netjes en betrouwbaar.

Adwin Kanters is een zeer solide onderneming met een enorme staat van dienst. Bij alles wat ze als bedrijf ondernemen staat de kwaliteit centraal.

Wij vinden het belangrijk dat onze opdrachtgevers snel en doeltreffend worden geïnformeerd over het verloop van het transport en hebben dan ook altijd één aanspreekkpunt. Op die manier houden we de lijnen kort en de kosten laag. 

Duidelijke afspraken

Adwin Kanters kent als geen ander de snelste routes zowel voor het Nationaal als Internationaal transport. Wij zijn in staat om in alle voorkomende situaties snel en professioneel te anticiperen.

Adwin Kanters Sneltransport is synoniem voor complete ontzorging; u geeft de opdracht en wij doen de rest onder deskundige regie.

Het Nationaal en Internationaal Transport is meer dan een alles omvattende benaming voor het in binnen en buitenland rijden. Het vergt veel vakkennis, veel ervaring en bovenal een ijzeren discipline als het gaat om het maken van duidelijke afspraken. Dit laatste is een groot goed bij Kanters.

Tijd is geld en dat is de reden dat steeds meer opdrachtgevers vanuit het hele land en ver daarbuiten kiezen voor Adwin Kanters Sneltransport. De opdrachtgever weet dan immers dat zij de beste kwaliteit krijgen tegen een zeer vriendelijk tarief. Altijd! 

Scherpe tarieven

Aan prijsvechten doen we niet mee. Wij zijn een koerier zoals een koerier hoort te zijn, gecertificeerd en alles in orde voor een goed en betrouwbaar transport. Dit geldt voor de wagens waar wij mee rijden maar ook voor alle administratieve en logistieke afhandelingen.

Wij hanteren een eerlijk maar scherp tarief. Onze vriendelijke tarieven zijn te danken aan onze zeer efficiënte wijze van werken waarbij wij de overheadkosten tot een minimum beperken.

Wij zijn 24/7 beschikbaar en vervoeren met passie voor het vak; daar stonden we altijd voor en daar staan we nu nog steeds voor. Consequent zijn in alles wat we doen heeft ons gebracht waar we nu zijn.

Heeft u een spoedzending en zoekt u transportbedrijf of koerier bel of mail ons dan. 

Altijd bereikbaar voor onze klanten

 

Binnen de snelst mogelijke tijd staan wij bij u voor de deur, ongeacht dag of tijdstip.

24/7 voor u beschikbaar
Vervoer t/m 25 ton
Levering gegarandeerd op de afgesproken tijden
Snel, veilig en flexibel

Uw opdracht is bij ons in goede handen en u bent verzekerd van een tijdige en snelle verzending.

Offerte aanvragen

 

Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan voor één van onze services.

U ontvangt van onze planning per e-mail een op maat gemaakte offerte voor uw zending. Makkelijker kan niet!