Adwin Kanters

Sneltransport

Snel een offerte?

Direct een prijs 24 uur per dag

Adwin Kanters Sneltransport

 

Sneltransport nodig?

 

Adwin Kanters Sneltransport is gevestigd met het bedrijf in Raamsdonksveer. Wij zijn een transportbedrijf en koeriersbedrijf waarbij het snel en betrouwbaar vervoeren van goederen centraal staat.

In 1999 is Adwin Kanters gestart als eenmanszaak en uitgegroeid tot het bedrijf zoals we dat nu kennen. Het bedrijf omvat een kantoor waar de administratie en logistiek is gehuisvest en een bewaakt buitenterrein.

Sneltransport op niveau

 

De kracht van de onderneming is gelegen in het feit dat Adwin Kanters altijd zeer betrokken is bij de opdrachtgever. Of het nu een kleine klus is of een grote opdracht, Adwin Kanters zal 24/7 toezien op een vlekkeloos verloop van het transport.

Goed materiaal is belangrijk voor een snel en betrouwbaar vervoer. Adwin Kanters beschikt dan ook over een modern wagenpark van Caddy tot trekker met oplegger.

De specialiteit van Adwin Kanters Sneltransport is het efficiënt en zorgvuldig uitvoeren van de opdrachten van onze klanten.

Na opdracht nemen wij direct alle taken over om het product zo snel mogelijk af te leveren. Na aflevering zullen wij de klant direct informeren dat het product is gearriveerd.

Communicatie is een groot goed bij Adwin Kanters Sneltransport. Het vormt de basis voor een snelle en solide bedrijfsvoering.

Scherpe tarieven

Onze snelle en vakkundige wijze van vervoeren vormen uw garantie voor een zorgeloze levering van uw goederen.

Naast ons perfectionisme houden wij voortdurend de vinger aan de pols als het gaat om de kosten. Op die manier weet u als opdrachtgever dat u verzekerd bent van eerlijke en scherpe tarieven.

Altijd bereikbaar voor onze klanten

 

Binnen de snelst mogelijke tijd staan wij bij u voor de deur, ongeacht dag of tijdstip.

24/7 voor u beschikbaar
Vervoer t/m 25 ton
Levering gegarandeerd op de afgesproken tijden
Snel, veilig en flexibel

Uw opdracht is bij ons in goede handen en u bent verzekerd van een tijdige en snelle verzending.

Offerte aanvragen

 

Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan voor één van onze services.

U ontvangt van onze planning per e-mail een op maat gemaakte offerte voor uw zending. Makkelijker kan niet!