Adwin Kanters

Spoedzendingen

Snel een offerte?

Direct een prijs 24 uur per dag

Adwin Kanters Sneltransport

 

U heeft een spoedzending ?

 

Niet verder zoeken, u heeft het juiste transportbedrijf nu gevonden.

Adwin Kanters verzorgt spoedzendingen koeriersdiensten door geheel Nederland maar ook ver daarbuiten. Als Brabantse onderneming hebben wij natuurlijk vele Brabantse opdrachtgevers waar we trots op zijn. Maar de Brabantse gemoedelijkheid en gedrevenheid van onze onderneming gaat verder dan de grenzen van de provincie.

Dankzij onze relaties en de mond-tot-mond reclame is ons werkgebied alsmaar groter geworden. Afstand speelt steeds minder vaak een rol merken we; het gaat om de zekerheid van kwaliteit die geboden wordt. En kwaliteit dat wordt bij Adwin Kanters met hoofdletters geschreven. Adwin Kanters is pas tevreden als de klant tevreden is.

Wij gaan voor 100% tevredenheid en dat vergt een flexibele werkwijze. Die flexibiliteit is voelbaar binnen deze Brabantse onderneming. De transparante manier van werken wordt door klanten als zeer prettig ervaren. Open begrotingen laten immers precies zien hoe de tarieven zijn opgebouwd.

Sneltransport op niveau

 

De kracht van de onderneming is gelegen in het feit dat Adwin Kanters altijd zeer betrokken is bij de opdrachtgever. Of het nu een kleine klus is of een grote opdracht, Adwin Kanters zal 24/7 toezien op een vlekkeloos verloop van het transport.

Goed materiaal is belangrijk voor een snel en betrouwbaar vervoer. Adwin Kanters beschikt dan ook over een modern wagenpark van Caddy tot trekker met oplegger.

De specialiteit van Adwin Kanters Sneltransport is het efficiënt en zorgvuldig uitvoeren van de opdrachten van onze klanten.

Na opdracht nemen wij direct alle taken over om het product zo snel mogelijk af te leveren. Na aflevering zullen wij de klant direct informeren dat het product is gearriveerd.

Communicatie is een groot goed bij Adwin Kanters Sneltransport. Het vormt de basis voor een snelle en solide bedrijfsvoering.

Scherpe tarieven

Aan prijsvechten doen we niet mee. Wij zijn een koerier zoals een koerier hoort te zijn, gecertificeerd en alles in orde voor een goed en betrouwbaar transport. Dit geldt voor de wagens waar wij mee rijden maar ook voor alle administratieve en logistieke afhandelingen.

Wij hanteren een eerlijk maar scherp tarief. Onze vriendelijke tarieven zijn te danken aan onze zeer efficiënte wijze van werken waarbij wij de overheadkosten tot een minimum beperken.

Wij zijn 24/7 beschikbaar en vervoeren met passie voor het vak; daar stonden we altijd voor en daar staan we nu nog steeds voor. Consequent zijn in alles wat we doen heeft ons gebracht waar we nu zijn.

Heeft u een spoedzending en zoekt u transportbedrijf of koerier bel of mail ons dan. 

Altijd bereikbaar voor onze klanten

 

Binnen de snelst mogelijke tijd staan wij bij u voor de deur, ongeacht dag of tijdstip.

24/7 voor u beschikbaar
Vervoer t/m 25 ton
Levering gegarandeerd op de afgesproken tijden
Snel, veilig en flexibel

Uw opdracht is bij ons in goede handen en u bent verzekerd van een tijdige en snelle verzending.

Offerte aanvragen

 

Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan voor één van onze services.

U ontvangt van onze planning per e-mail een op maat gemaakte offerte voor uw zending. Makkelijker kan niet!